FLYTTSERVICE I ÖSTERGÖTLAND MED OMNEJD

Linköpings Flyttningsbyrå & Stadsbudsexpedition är en flyttningsfirma med lång erfarenhet av flyttservice, magasinering och self storage. Vi utför kundanpassad flyttning med god ansvarsfullhet och flexibilitet. Företags, kontors- och bohagsflyttningar samt tillhandahållande av möjligheter för magasering och self storage

OFFERTFÖRFRÅGAN

Skicka ett e-post meddelande till info@flyttning.nu där ni beskriver hur många kvadratmeter yta ni önskar flytta samt om det innefattar några skrymmande föremål som t.ex. piano, vapenskåp, kassaskåp osv. Vidare var vänlig att ange även vilken adress ni flyttar ifrån och vart ni avser flytta.

Tänk även på att försöka delge oss så mycket information om uppdraget som möjligt. T.ex. finns det hiss i huset? Finns det utrymme för en lastbil nära trappuppgången? Detta gör det enklare för oss att kunna ge er en så korrekt offert som möjligt utan att göra en flyttinspektion.

Vi utför all flyttservice enlighet med ansvarsbestämmelserna SMF ”BOHAG 2010” och KONTOR 2003”.

GRATIS FLYTTINSPEKTION

Vi erbjuder även en gratis flyttinspektion inom Linköping med omnejd. Detta innebär att en av våra medarbetare besöker er och inspekterar det bohag ni avser flytta och kan därmed ge ett fast pris för flyttuppdraget. Kontakta oss och begär en flyttinspektion.